Izdelki Kuhinje Kuhinje Mobalpa Delovne plošče

Pulti za kuhinjo iz kvalitetnih materialov

 

Delovni pult je podlaga vsakega kuhanja, zato naj bodo pulti za kuhinjo kvalitetni. Mobalpa ponuja različne materiale in barve za delovni pult po vaših željah. Izberete lahko: vedno klasični pulti za kuhinjo iz laminata, naravni delovni pult iz lesa, higienski delovni pulti izcoriana ter za najzahtevnejše delovni pulti iz jekla. Oglejte si celotno ponudbo pod kategorijo delovni pult – kuhinja.

Mobalpa vam ponuja različne barve in materiale delovnih pultov:
– dobro odporen in cenovno ugoden laminat v 36 vzorcih.
– mineralit, ki zaradi svoje sintetične sestave omogoča visoko higieno in enostavno vzdrževanje, v 3 barvnih odtenkih.
– les, ekološki in 100% naraven, na voljo v 2 debelinah in 9 sestavah.
– profesionalno nerjaveče jeklo na voljo v 4 profilih.

Vse delovne površine, ki vam jih ponuja Mobalpa so preverjene kakovosti

Izbirate lahko med široko paleto pultov iz: laminat, inox-jeklo, les, kvarc, corian, steklo, granit.

Oglejte si široko kolekcijo kuhinjskih pultov.

 

Pulti za kuhinjo – kuhinjski delovni pult mora biti trpežen in odporen

Pulti za kuhinjo – pulti iz različnih materialov in barv

Pulti za kuhinjo so del vsake kuhinje. Dandanes lahko izbirate med številnimi pulti za kuhinjo, različnih materialov, barv in vzorcev. V našem podjetju lahko izbirate med številnimi materiali za kuhinjski delovni pult. Na voljo so vam: laminat, jeklo, les, mineralit, steklo, quartz. Vsi ti materiali za delovni pult obstajajo v široki paleti različnih barv, ki lahko krasijo vaš delovni pult. Kuhinja z njim dobi končen izgled, saj zavzema veliko površino, ki je vidna že na daleč. Pri nas pa lahko izberete tudi komplementarne mize za jedilnico, na voljo pa so tudi stoli za jedilnico in barski pult.


Pulti za kuhinjo – uporabnost glede na material

Delovni pulti oz. pulti za kuhinjo so namenjeni za vsa možna opravila v kuhinji. Nekateri kuhinjski delovni pulti, ki so narejeni iz stekla, mineralita ali quartza so namenjeni tudi, da lahko na njih režete ali sekljate. Pri teh materialih so številne prednosti , saj lahko na takšen delovni pult odlagate tudi vročo posodo. Delovni pulti za kuhinjo iz stekla imajo številne prednosti. Lepo se čistijo in so odporni na udarce, poleg tega pa  je steklen kuhinjski delovni pult enotne gladke površine in zato nima nepotrebnih stikov, v katerih se nabira umazanija. Les je prav tako odličen material za kuhinjski delovni pult – kuhinja tako dobi domač izgled in toplino. Pulti za kuhinjo iz 100% naravnega lesa s svojo toplino in tradicijo presegajo vse ostale materiale. Les mora biti primerno obdelan, da ne razpoka zaradi vode ali toplote. Mineralit je prav tako lahko osnova za delovni pult. Kuhinja bo tako dobila prestižen videz in neverjetno uporabnost. Načrtovanje kuhinje po meri zajema vse najmanjše podrobnosti, zato se oglasite pri nas!


Delovni pulti – cena za pult je odvisna od materiala

Pulti za kuhinjo so na voljo v različnih cenovnih rangih, svetujemo pa vam, da izberete kakovosten kuhinjski pult. Cena za tekoči meter je odvsina od materiala in stopnje trpežnosti. Če vas zanima kuhinjski pult-cenik nam lahko pošljete povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili. Naše podjetje se ponaša z različnimi pulti za kuhinjo, ki so izjemno kvalitetni, pa vendar cenovno ugodni. Izberite kakovosten delovni pult – kuhinja bo tako še bolj elegantna. Pokličite nas!


Pulti za kuhinjo in ostala ponudba: